Bc. Jana Šigutová

Na Dobříši žiji od svého narození. Společně s manželem považujeme Dobříš, za ideální město pro naše tři děti. Ve svém volném čase ráda relaxuji s dobrou knihou, mám ráda pobyt v přírodě, v zimě lyžování. Věnuji se pořádání dětských letních táborů.

V Dobříši působím ve funkci vůdce skautského střediska prof. Oliče, které sdružuje všechny skautské oddíly z Dobříše a Nového Knína. Dříve jsem byla vůdkyní oddílu Minnehaha.

V současné době pracuji jako zdravotní sestra v dětské ambulanci v Novém Kníně. Několik let předtím jsem zastávala stejnou pozici na poliklinice v Dobříši.

Dlouhodobě sleduji dění v městě Dobříši. V posledních letech pravidelně navštěvuji veřejná zasedání zastupitelstva a komisí. Zajímám se o dění ve městě. Společně se skupinou skautských přátel jsme zpracovali a městu Dobříš předložili koncepci rozvoje skautingu na Dobříši. Usilujeme o stabilizaci skautského zázemí ve městě.

Když jsem dostala nabídku kandidovat v těchto komunálních volbách za „KDU-ČSL a nezávislé kandidáty“ neváhala jsem. Jsem ráda, že mám možnost být součástí skupiny lidí, která má vizi i konkrétní nápady jak město Dobříš posunout o kousek dál. Což je vidět při našich společných schůzkách.

Co mohu městu nabídnout?

Zkušenosti z oblasti zdravotnictví.

Zkušenosti s volnočasovými aktivitami dětí a mládeže.

Znalost místního prostředí a poměrů.

Umím naslouchat druhým a ctím pravidla diskuze

Pracovitost a odhodlanost.

Společně s týmem KDU-ČSL a nezávislých kandidátů se ucházím o Vaši přízeň. Chceme vám nabídnout konkrétní a reálné cíle, které mohou naše město posunout dál.