KDU.breadcrumbs.homeDomů Slovo na závěr volební kampaně

Slovo na závěr volební kampaně

Přidáno 22. 9. 2022

Vážení Dobříšáci,

chtěl bych vás požádat, abyste ve nadcházejících volbách podpořili naše kandidáty.

V minulých volbách jsme získali jeden hlas v zastupitelstvu města.

Cítíme, že naše chuť a energie podílet se na rozvoji Dobříše nebyla proto zcela využitá. Budeme rádi, pokud nás ve volbách podpoříte a dáte nám možnost na rozvoji města pracovat ještě o kousek víc.

Kandidáty máme rozumné, odpovědné, pracovité, kteří si ověřují informace. Nejsme populisté, nabízející zázraky na počkání nebo jednoduchá řešení. Hrajeme fér, konstruktivně diskutujeme, říkáme věci tak, jak jsou. Nebojíme se zeptat či důrazně ohradit, ale zároveň se snažíme lidi spojovat. Nevedeme negativní kampaň. Hledáme řešení, nehledáme důvody, proč něco nejde. Všichni na Dobříši žijeme, nemáme tu jen trvalé bydliště. Nikdo z naší minulé kandidátky nepřešel na jinou. Pravidelně se setkáváme a na základě společné diskuse si ujasňujeme názory na klíčové věci. Můžeme Vám slíbit, že jako v předcházejících volebních obdobích budeme nejen v zastupitelstvu, ale i v komisích města pracovat ve prospěch obyvatel Dobříše.

Před čtyřmi roky jsme byli kandidátkou, která sbírala spíš osobnostní hlasy než celokandidátkové. Chybělo nám několik desítek hlasů k druhému mandátu. Pokud budete věřit lidem z naší kandidátky, nebo vás přesvědčí podpora dobříšských osobností na Facebooku, budeme rádi, pokud dáte hlas celé naší kandidátce.

Nebojte se volit lidovce, komunální volby nejsou o velkých stranách, ale o lidech, kteří s Vámi ve městě společně žijí! Přijďte prosím v pátek nebo v sobotu k volbám a využijte svou možnost zvolit své zástupce. Ty, kteří budou následující čtyři roky rozhodovat o NAŠEM městě pro nás, pro naše děti, pro naše vnoučata.

Děkuji,

Mirek Sochor, lídr kandidátky č.1 KDU-ČSL a nezávislých